Tidskritisk transport og ekspreskørsel

Tidskritisk transport og ekspreskørsel

Tidskritisk transport og ekspreskørsel af f.eks. ferskvarer, blomster og andet gods, kræver det rigtige materiel og erfarne chauffører – og et transportfirma, du kan stole på. Vælg DTK Frigo A/S og få alle tre dele. Vi kører over hele Vesteuropa, Skandinavien og UK. Skal vi også køre for dig?

Skal blomster, planter og ferskvarer frem, mens de stadig er friske og anvendelige, kræver det grundig planlægning, præcision og hurtig, sikker kørsel hele vejen – og materiel, der er indrettet til lige præcis det letfordærvelige eller på anden måde følsomme eller tidskritiske gods, der køres med.

Det stiller krav til, at I finder en pligtopfyldende, punktlig og præcis transportpartner, der afhenter og leverer til aftalt tid. Samtidig er det vigtigt, at godset behandles nøjagtigt, som I har aftalt. I kan stole på, at de gør det.

Moderne materiel og to chauffører sikrer, at vi overholder tidsplanen

Hos DTK Frigo A/S anvender vi kun det nyeste materiel. Ingen af vores køletrailere er over tre år gamle. Anvender vi lejet materiel, sikrer vi os altid, at det lever op til de samme standarder. Det sikrer dig som kunde, at de transporttemperaturer og andre kritiske parametre, som dit gods kræver, bliver overholdt, samt at din transport belaster miljøet mindst muligt. Miljøet begunstiges også af, at vi udelukkende kører med EURO6-certificerede lastbiler.

Dette giver yderligere den fordel, at vi kan køre overalt – også der, hvor der er indført miljøzoner med strenge krav til lastbilens emission. Det betyder, at vi kan køre direkte frem til det sted, hvor dit gods skal læsses af eller hentes. Det skal ikke læsses om på noget tidspunkt under transporten. For at sikre den hurtigste og sikreste transport af dit tidskritiske gods, kører vi altid med to chauffører på alle vores transporter. Det sikrer, at der altid er friske og årvågne hænder på rattet, samt at lastbilen kan køre længere tid på vejen.

Vores chauffører har stor erfaring med tidskritiske kørsler, og hvordan ferskvarer og andet tidskritisk gods skal håndteres korrekt. Det er din garanti for, at dit gods transporteres under betryggende forhold hele vejen – og at det både bliver afhentet og leveret til aftalt tid på aftalt sted.

Når det skal være frisk, når det kommer frem

Er det vigtigt, at det stadig er frisk, når det kommer frem, er det DTK Frigo A/S, du skal have fat i. Her får du en fast kontaktperson. Så skal du ikke starte forfra, hver gang du bestiller tidskritiske transporter eller ekspreskørsler hos os.

Din faste kontakt kender nemlig jeres virksomhed og ved, hvad der er vigtigt for jeres produkter, når vi kører med dem. Samtidig er han eller hun den, der rent faktisk får tingene til at ske, når først I har aftalt transporten.

Din kontaktperson har nemlig alle de nødvendige beføjelser og kompetencer til at få indgå aftaler med dig og dit firma om transporten. Der er ingen, de skal spørge om lov, og ingen der skal godkende det, I har aftalt.

Det I har aftalt, er sådan transporten kommer til at forløbe – og for os er en aftale en aftale. Derfor er der heller ikke nogen uafklarede spørgsmål, der svæver i luften, eller noget du er i tvivl om, når I først har lukket aftalen. Både du og vi ved, hvad der er aftalt – og du ved, at vi gør som aftalt. Det giver dig en ekstra tryghed ved at bruge DTK Frigo A/S, som du ikke får andre steder.

Tidskritiske transporter og ekspreskørsler over
hele Vesteuropa, Skandinavien og UK

Skal du bruge tidskritiske transporter eller ekspreskørsler til Vesteuropa eller Skandinavien, er DTK Frigo A/S et trygt og sikkert valg. Vi er specialister i at køre ferskvarer som f.eks. frisk fisk fra Norge og Danmark til destinationer i både Italien, Grækenland, England, Frankrig og Benelux.

Som returgods kører vi ofte med grøntsager, frugt og f.eks. blomster fra de samme destinationer, ligesom vi kører alle mulige andre former for kørsler, hvor tiden og opbevaringsmåden er vigtig.

Så har du brug for tidskritiske kørsler af enhver karakter til Vesteuropa og Skandinavien, så kontakt DTK Frigo A/S med det samme ved hjælp af kontaktformularen her på siden. Eller ring på telefon 7370 9450 eller skriv en mail til info@dtk-frigo.dk.

Administrerende direktør

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? 
Vi hører gerne fra dig.

Lars L. Nørgaard
Managing Director
T: +45 7370 9451
E: info@dtk-frigo.dk

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
DK-9230 Svenstrup J
CVR-nr. 38 42 13 60

T: +45 73 70 94 50

www.dtk-frigo.dk
info@dtk-frigo.dk

 

DTK Frigo UK Ltd. 
Redwood Park Estate
Stallingborough
North East Lincolnshire
DN41 8TH
VAT-no. GB350145926

T: +44 1472 868000

www.dtk-frigo.uk
info@dtk-frigo.uk