Om DTK Frigo A/S

Når det skal være friskt, når det kommer frem

Når det er vigtigt, det er friskt, når det kommer frem, skal du vælge DTK Frigo A/S som din transportpartner. Vi kører køletransport, frysetransport, tidskritisk transport og ekspreskørsel af frugt, grøntsager, frisk fisk og andre fødevarer overalt i Vesteuropa, Skandinavien og UK. Kontakt os med det samme, uanset størrelsen på din opgave.

Uanset hvilke former for fødevarer eller andre typer af friskvarer, du skal have transporteret, har DTK Frigo A/S en vogn, der passer til opgaven. Vi er eksperter i at køre temperatur- og tidskritiske transporter inden for hele Vesteuropa og Skandinavien.

Især er vi stærke på transporter til og fra Norge, ligesom vi har rigtig mange kørsler til og fra Italien, Storbritannien, Frankrig, Holland og Belgien. Samtidig kører vi altid med det nyeste materiel og anvender udelukkende EURO6-lastbiler i vores flåde. Det sikrer, at vi kan komme frem i de byer og områder, hvor der stilles særligt skarpe krav til lastbilernes emissioner.

Vi er vokset op i branchen og ved, hvad det handler om. Så med DTK Frigo A/S som din transportpartner, er du sikker på, at dine varer kommer frem til tiden – hver gang!

Vi holder, hvad vi lover
og kommer altid til tiden

Hos DTK Frigo A/S får du løst dine transportopgaver, nøjagtigt som du har aftalt det med os, da din faste kundekontakt har alle de nødvendige beslutningskompetencer til at aftale, nøjagtigt hvordan vi løser netop din transportopgave. Det sikrer, at vi altid kommer til tiden med det rigtige udstyr – både når vi skal hente og når vi bringer.

Dette er specielt vigtigt, når det gælder transport af fødevarer, ferskvarer og andre former for tids- eller temperaturkritiske transporter. Netop fordi du taler direkte med dem, der tager beslutningerne og ikke et call-center, får du både sikkerhed for, at tingene bliver, som vi har aftalt dem – og at vi forstår, hvad det er, du bestiller. Det giver tryghed omkring din køle-, fryse- eller tidskritiske transport. En tryghed, der forstærkes af, at du kan følge transporten hele vejen, fra vi læsser dine varer på bilen, og til vi leverer dem.

Bygget på 30 års erfaring med transport og logistik

Selv om DTK Frigo A/S er et forholdsvis nyt transportfirma fra 2017, bygger vi på tæt ved 30 års erfaring med transport og logistik, da DTK Frigo A/S er en del af DTK Group, der er en videreførelse af Dansk Transport Kompagni A/S.

Firmaet blev grundlagt for snart 30 år siden af Susanne og Peter Provstgaard. De var netop kendt for deres ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne, et altid godt købmandskab og at et ord var et ord. Basta! DTK Group arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor hvert af selskaberne i gruppen har ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere.

Vi kan derfor løse et bredt udvalg af opgaver indenfor transport-, spedition- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

En samarbejdspartner, du kan vokse med

Skulle du have andre transportopgaver end køle-, fryse- og tidskritiske transporter, kan vi også klare det. Det sker gennem den samme kundekontakt, som du plejer at snakke med, så med DTK Frigo A/S og de øvrige selskaber i DTK Group, får du en løsning inden for transport og logistik, du kan regne med.

Har du f.eks. brug for at outsource jeres lager- og logistikopgaver eller brug for ekstra lagerplads i en periode, kan vi løse opgaven. Det kan vi også, hvis du har brug for at få transporteret tørgods eller andre former for stykgods, hele vognlæs eller delpartier inden for Europas grænser.

Det gør DTK Frigo A/S til en samarbejdspartner, du kan vokse med, og som også bliver dit førstevalg, hvis du får andre akutte eller midlertidige transport- eller logistikbehov. Bare spørg os, så finder vi løsningen!

Administrerende direktør

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? 
Vi hører gerne fra dig.

Lars L. Nørgaard
Managing Director
T: +45 7370 9451
E: info@dtk-frigo.dk

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
DK-9230 Svenstrup J
CVR-nr. 38 42 13 60

T: +45 73 70 94 50

www.dtk-frigo.dk
info@dtk-frigo.dk

 

DTK Frigo UK Ltd. 
Redwood Park Estate
Stallingborough
North East Lincolnshire
DN41 8TH
VAT-no. GB350145926

T: +44 1472 868000

www.dtk-frigo.uk
info@dtk-frigo.uk