Kontakt DTK Frigo A/S

Har du brug for køle-, fryse- eller tidskritiske transporter med friske fødevarer som fisk, grønt eller andre letfordærvelige varer inden for Europa og Skandinavien? Så kan det altid betale sig at kontakte DTK Frigo A/S. Gennem DTK Group kan vi også levere transportløsninger til alle brancher og godstyper, ligesom vi også kan håndtere lager og logistik. Så uanset hvad du skal have transporteret eller opbevaret, kan vi levere den rigtige løsning.

DTK Frigo A/S leverer køle-, fryse- og tidskritisk transport til europæisk erhvervsliv. Vores historie og erfaring er bygget på skuldrene af Dansk Transport Kompagni A/S – et firma med næsten 30 års erfaring med alle former for transport.

Kontakt os

DK

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
DK-9230 Svenstrup J

CVR-nr. 38 42 13 60
Tlf. +45 7370 9450

www.dtk-frigo.dk
info@dtk-frigo.dk

UK

DTK Frigo
Redwood Park Estate
Stallingborough
North East Lincolnshire
DN41 8TH

www.dtk-frigo.uk
info@dtk-frigo.uk

Elektroniske regninger sendes til vores økonomiafdeling: 

finance@dtk-frigo.dk

Uden for normal arbejdstid henvises altid til vagthavende speditør.

DTK Frigo A/S er en del af noget større

DTK Frigo A/S er et datterselskab i DTK Group. Det er fortsættelsen af Dansk Transport Kompagni A/S, der siden starten i 1991 altid har gået målrettet efter at være det stærkeste led i logistikkæden. DTK Group er bygget på gode jyske værdier som f.eks. at et ord er et ord. Derfor kan du være sikker på, at vi altid henter, transporterer og leverer til tiden – noget, der er ekstra vigtigt ved køle-, fryse- og tidskritiske transporter.

Ved at holde en flad organisationsstruktur, og give vores kundekontakter alle de nødvendige beslutningskompetencer, kan vi aftale den mest optimale transport- og logistikløsning for netop dine ferskvarer – og andre former for transportbehov.

Via søsterselskaberne i DTK Group har vi adgang til over 250 lastbiler med alle former for specialtransportløsninger, samt mulighed for forskellige lagerløsninger i både ind- og udland. Hos os kan du få løst alle dine transportopgaver.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op. Du kan altid ringe til os på +45 7370 9450, hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
DK-9230 Svenstrup J
CVR-nr. 38 42 13 60

T: +45 73 70 94 50

www.dtk-frigo.dk
info@dtk-frigo.dk

 

DTK Frigo UK Ltd. 
Redwood Park Estate
Stallingborough
North East Lincolnshire
DN41 8TH
VAT-no. GB350145926

T: +44 1472 868000

www.dtk-frigo.uk
info@dtk-frigo.uk